Aanbestedingen winnen als een BaaS

Met het Bids-as-a-Service (BaaS) model verzeker je jouw organisatie van foutloze inschrijvingen en optimale scores op kwaliteit.

Thom Wedobids flipboard

Simpel, snel en secuur inschrijven

Met BaaS heb je in één keer een ervaren bidteam tot je beschikking. Zo zorgen we samen voor:

Een hoger winpercentage

Betere inschrijvingen in minder tijd

100% garantie op een foutloze inschrijving

wedobids-Bids-as-a-Service

Voor wie is BaaS?

  • Voor organisaties zonder eigen bidafdeling of tenderspecialist, maar die wel behoefte hebben aan ondersteuning voor optimale inschrijvingen.
  • Voor organisaties die wel de expertise in huis hebben, maar op zoek zijn naar extra kennis en capaciteit.

Hoe werkt BaaS?

Met BaaS nemen we het aanbestedingsproces van A tot Z uit handen. Hiervoor zetten we een op elkaar ingespeeld team van experts in bij jouw organisatie. Zij beschikken over de vaardigheden die nodig zijn voor een foutloze inschrijving en optimale kwaliteitsscore.

wedobids-team-vjr

Hoe ziet een BaaS-traject eruit?

Start hier

Hoe ziet een BaaS-team eruit?

  • Onze bidlead ontwikkelt samen met jou een onderscheidende winstrategie.
  • Onze bidwriters interviewen de experts binnen je organisatie en vertalen de strategie naar een ijzersterk en SMART geschreven aanbestedingstekst.
  • Onze projectmanager regelt de organisatie onder stakeholders, houdt overzicht over de planning en zorgt dat alle documenten (van GVA tot UEA tot prijzenbladen) tiptop in orde zijn.
marvin-wedobids-staand

Onze klant aan het woord

“Ik ben Wedobids erg dankbaar voor de hulp bij onze aanbestedingen binnen de e-mobilitymarkt. Niet alleen komen ze met goede inhoudelijke punten, ze bieden ook veel flexibiliteit. We hebben met Wedobids een mooie teamprestatie geleverd met een winnend resultaat. Een leuke club.”

- Elton van Rey, Tendermanager E-mobility bij Equans - Elton van Rey, Tendermanager E-mobility bij Equans

kaart-nederland

In welke sectoren zijn we actief?

Wedobids helpt organisaties, van multinationals tot kleine nichebedrijven, in uiteenlopende sectoren: van industriële producten tot verduurzaming en van IT-dienstverlening tot elektrische laadpalen. Ons BaaS-model werkt voor iedere branche.

Wij werken graag met 1 opdrachtgever per product- of dienstgroep tegelijkertijd om conflicterende belangen te voorkomen. Gaan wij een samenwerking aan? Dan steken wij onze hand voor je in het vuur. Samen gaan we voor de winst!

Interesse? Neem contact op met Thom

Samen kijken we naar wat we voor je kunnen betekenen.

Oprichter Wedobids