Onze kernwaarden

Wedobids bestaat uit een groep van eigenzinnige professionals met ieder onze unieke talenten. Toch delen we binnen Wedobids allemaal dezelfde drie kernwaarden: samen goed doen, samen de BaaS en samen één.

wedobids-team-vjr

Samen goed doen

Samen goed doen omvat twee essentiële aspecten van Wedobids. Allereerst streven we er voortdurend naar om hoogwaardige diensten te leveren aan onze opdrachtgevers. Tegelijkertijd koesteren we een diepgaand gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons geen holle belofte, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. We zijn vastbesloten om niet alleen succesvol te zijn in zaken, maar ook een positieve impact te hebben op de samenleving als geheel.

Samen één

We geloven sterk in dat het bundelen van verschillende krachten leidt tot de beste resultaten. Wij werken graag nauw samen met elkaar en met onze opdrachtgevers. Voor ieder aanbestedingstraject treden we als één team op. Onze focus ligt op het creëren van een hechte samenwerkingscultuur, waarbij we elkaars sterke punten benutten en elkaar aanvullen. Samen werken we naar één gezamenlijk doel: het realiseren van winnende inschrijvingen.

Samen de BaaS

Bij Wedobids zijn wij samen de BaaS. Dit betekent dat we sterk geloven in het nemen van regie en verantwoordelijkheid voor ons werk. Deze waarde strekt zich uit naar ons innovatieve Bids-as-a-Service (BaaS) model, waarbij we samenwerken om onze opdrachtgevers van start tot finish te ontzorgen voor ieder aanbestedingstraject.