Wedobids lanceert nieuwe website

Gepubliceerd op 9 juli 2022

In samenwerking met Buro Bros is de nieuwe website van Wedobids gelanceerd. Op dinsdag 12 juli 2022 vond de lancering van de website plaats. Het doel was om een website te maken die  gebruiksvriendelijker en toegankelijker is voor bezoekers. Dat is gelukt.


Vera Kleinendorst, managing consultant, over de nieuwe website: “De website is vaak een van de eerste contactmomenten met een sollicitant, potentiële opdrachtgever of algemeen geïnteresseerde. We hebben een website ontwikkeld die duidelijk en overzichtelijk is voor onze bezoekers, zowel op de computer, tablet als telefoon. Bovendien willen we met deze nieuwe website direct inzicht bieden in de dienstverlening van Wedobids. Hiernaast worden er met regelmaat blogs gepubliceerd, zodat ons publiek een reden heeft om de website te bezoeken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kijk er naar uit om met ons team de website continu te blijven ontwikkelen.

Jochem Winterwerp van Buro Bros zegt hierover: “Toen we met Vera en Thom in gesprek gingen over de nieuwe website van Wedobids werd al snel duidelijk dat ze geen standaard website voor ogen hadden. We werden uitgedaagd om een creatieve oplossing te ontwikkelen die de gebruiker meeneemt in de werkwijze van Wedobids. Het resultaat hiervan is een interactieve racebaan die de workflow visueel maakt. We love it!

De website is op dit moment alleen in het Nederlands. Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een Engelse variant die in Q4 van dit jaar wordt opgeleverd.